Read Het huis met de geesten by Isabel Allende Free Online


Ebook Het huis met de geesten by Isabel Allende read! Book Title: Het huis met de geesten
The author of the book: Isabel Allende
Language: English
ISBN: 9028414967
ISBN 13: 9789028414969
Format files: PDF
The size of the: 6.23 MB
Edition: Uitgeverij Wereldbibliotheek
Date of issue: 1985

Read full description of the books Het huis met de geesten:

Het huis met de geesten is een familiekroniek die zich vanaf het begin van deze eeuw over vier generaties uitstrekt tot in de jaren zeventig, toen de militaire dictatuur een einde maakte aan het socialistische bewind van Salvador Allende.

Rond de figuur van Esteban Trueba, de tirannieke, wellustige grootgrondbezitter bewegen zich vier uitzonderlijke vrouwen. Rose de Schone, de nimf met het groene haar, haar zuster Clara, de dromerige helderziende die op telekinetische wijze voorwerpen kan laten bewegen en haar dochter Blanca, die een verboden liefde koestert voor een linkse protestzanger, tot grote schande van de familie zwanger van hem wordt en een dochter baart. Dit kind, het meisje Alba, zal later in een tijd van verval en terreur de wonderbaarlijke geschiedenis van haar familie opschrijven, om zoals ze zegt: `het verleden te laten herleven en mijn eigen ontzetting te overwinnen.`

Read Ebooks by Isabel AllendeRead information about the author

Ebook Het huis met de geesten read Online! Isabel Allende Llona is a Chilean-American novelist. Allende, who writes in the "magic realism" tradition, is considered one of the first successful women novelists in Latin America. She has written novels based in part on her own experiences, often focusing on the experiences of women, weaving myth and realism together. She has lectured and done extensive book tours and has taught literature at several US colleges. She currently resides in California with her husband. Allende adopted U.S. citizenship in 2003.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Het huis met de geesten
Read EBOOK Het huis met de geesten by Isabel Allende Online free

Download PDF: het-huis-met-de-geesten.pdf Het huis met de geesten PDF